kwaliteitseisen

Kwaliteit en veiligheid zijn nadrukkelijk met elkaar verbonden.
Jaarlijks vinden gemiddeld 6.300 SEH-behandelingen plaats in verband met een val van hoogte tijdens het werk. Van de slachtoffers die na een val van hoogte tijdens het werk op de SEH-afdeling belanden, is 1 op de 5 (20%) dusdanig gewond dat ziekenhuisopname noodzakelijk is. Elk jaar overlijden gemiddeld 18 personen door een val van hoogte tijdens het werk.

Vandaar dat het vanzelfsprekend is dat wij veel waarde hechten aan veilig werken. Alle medewerkers zijn in het bezit van een geldig VCA certificaat en er wordt alleen gewerkt in en met goedgekeurd materieel. 
Ook kunt u van ons kwaliteit verwachten op het gebied van glasbewassing, gevelreiniging en conservering. Daarom werken we samen met een zorgvuldige selectie leveranciers. Stuk voor stuk A-merken.Deze partijen zijn innovatief ingesteld en leveren uitsluitend materialen van de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid. Daarmee kunnen we u altijd een oplossing op maat garanderen, die voldoet aan onze eigen hoge norm. Nog een voordeel: we staan in nauw contact met deze merken, zodat we onderling gebruik maken van elkaars kennis. En dat vertaalt zich door naar een daadkrachtige realisatie van uw project.

© 2018 - 2024 | Gemaakt met door COMMPRO