Gevelrenovatie

Heeft u last van gevel- of muurschade? Dan raden we u aan om dit zo snel mogelijk te laten herstellen. Bij zichtbare schade aan uw gevel moet u denken aan verzakkingen van het metselwerk en scheuren in bakstenen of voegen. Gevelschade kan veroorzaakt worden door bouw- en constructiefouten of verouderde spouwmuurverankering. Het kan ook van buitenaf komen door trillingen door bouwwerkzaamheden, bouwverkeer of door een aanrijding. Heveto inspecteert uw schade, doet onderzoek naar de oorzaak en kan de schade aan uw muur of gevel herstellen.

gevelronovatie01 178ce9faabd332de4368cbc015d87564

Onzichtbare gevelproblemen

Gevelschade hoeft niet alleen zichtbaar te zijn. Uit onderzoek blijkt dat veel gebouwen onzichtbare gevelproblemen hebben. Het betreft hier met name gemetselde gevels en gevels waarbij de spouw pas later is geïsoleerd, die gebouwd zijn tussen 1945 en 1980. Heveto kan uw gevel inspecteren en een plan opstellen voor de renovatie van uw gevel.

Uiterlijk van de gevel bijwerken

Materiaal dat bloot wordt gesteld aan weer en wind heeft last van verwering en verkleuring en door vorst kan schade aan het materiaal ontstaan. Ook scheurvorming, aanrijdschade en verbouwingswerkzaamheden kunnen het uiterlijk van uw stenen aantasten. Heveto kan u helpen het uiterlijk van de gevel te optimaliseren.

gevelrenovatie02 2816aafba7c6162bd6136190860ba7a1
gevelrenovatie03 d9dcffe1cac047a520c3b5ea8ee15e42

Professionele renovatie van uw gevels

Naast het onderhoud en conserveren van uw gevel, zijn we u graag van dienst voor het herstel van uw gevel. U kunt ons inschakelen voor inspectie, onderzoek, constructieve berekeningen en advies. Wij kunnen u van dienst zijn voor de volgende werkzaamheden:

  • Herstel en versterken van dragende constructies en lateien
  • Reparatie van scheuren in binnen- of buitenmuren
  • Vervangen of repareren van bakstenen
  • Bijplaatsen RVS spouwverankering
  • Voegen vervangen
  • Verhelpen van koudebruggen
  • Oplossen van vochtproblemen
© 2018 - 2024 | Gemaakt met door COMMPRO