Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Bij Heveto hechten we aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het beste bewijs is het feit dat we al sinds 2009 die verantwoordelijkheid zwart op wit zetten: in ons maatschappelijk verslag. We vinden het belangrijk om niet alleen over MVO te praten, maar het vooral te doen. Op elk front. Bij alle toepassingen die we gebruiken staat het milieu bij ons voorop.

Zo vangen wij niet alleen ons afvalwater op, maar recyclen dit om weer te kunnen gebruiken. Onze auto’s en ons materieel, zoals hogedrukreinigers worden zorgvuldig geselecteerd op milieubelasting. Wij gebruiken ook pH-neutrale en biologisch afbreekbare producten en een deel van onze winst winst reserveren wij voor voor de sponsoring van goede doelen.

logo kinderfonds
3fm serious reqest

Voor onze medewerkers willen we een goed werkgever zijn, van een optimaal arbobeleid tot en met bedrijfsfitness. Goede doelen kunnen regelmatig op onze ondersteuning rekenen. De betrokkenheid van onze medewerkers bij het bedrijf wordt gestimuleerd door een open bedrijfscultuur, met veel zelfstandigheid en de mogelijkheid tot persoonlijke ontwikkeling.  

© 2018 - 2021 | Gemaakt met door COMMPRO