Gevelreiniging

U kunt maar één keer een eerste indruk achterlaten. Daarom is het van belang dat de gevel van uw bedrijfspand of woning schoon is. Maar een schone gevel is niet alleen het visitekaartje van uw bedrijf of woning. Het is ook noodzakelijk om uw gevel schoon te houden, omdat zure regen en uitlaatgassen het materiaal aantasten waardoor agressieve vervuiling op uw gevel ontstaat.

Reinigen van de gevel van uw pand

Reinigen van de gevel van uw pand

Heveto werkt met een aantal reinigingsmethodes die zeer milieuvriendelijk zijn. Deze reinigingsmethodes gaan de vervuiling te lijf, maar tasten uw materiaal niet aan. Bij het vaststellen van de juiste methode wordt er per project gekeken naar de bereikbaarheid, opbouw en detaillering van de gevel en de mate van vervuiling. Voor iedere gevel heeft Heveto de juiste aanpak. Wij kunnen met recht zeggen dat wij de gevelspecialist zijn voor de complete buitenschil van uw gebouw.

Het reinigen van de gevel zorgt ervoor dat uw pand in optimale conditie blijft. Dit reinigen kan worden uitgevoerd op diverse manieren, zoals stoomcleanen, chemisch reinigen en stralen.

Heveto is gespecialiseerd in deze technieken. Het eindresultaat is altijd een prachtige en bijna nieuwe gevel.

Impregneren

Impregneren

Impregneren en hydrofoberen van gevels zorgt ervoor dat vocht en vuil minder wordt opgenomen. Het impregneren van een gevel wordt uitgevoerd nadat de gevels zijn gereinigd.

Door reiniging van metselwerk wordt de structuur van de steen meer open, waardoor er meer vuil en vocht wordt opgenomen dan voor de reiniging. Wij raden dan ook sterk aan om metselwerk na reiniging altijd te impregneren.

Conserveren

Conserveren

Gevels en aluminium en kunststof kozijnen dienen regelmatig te worden gereinigd. Na reiniging is het mogelijk om deze gevels te conserveren. Dit betekent dat wij een beschermlaag aanbrengen dat het oppervlak zal beschermen tegen nieuwe vervuiling en aantasting. Er zijn vele mogelijkheden om aluminium en kunststof gevels te conserveren.

Het conserveren van gevels zorgt voor duurzame hoogwaardige gevels. Afhankelijk van de situatie stellen wij graag een gericht advies voor u op.

Graffiti verwijderen

Graffiti verwijderen

Het verwijderen van graffiti gaat vaak moeizaam. Hiervoor hebben wij diverse technieken om ervoor te zorgen dat de graffiti echt goed wordt verwijderd. Of het nu gaat om graffiti op beton, op steen of op beplating, wij hebben de juiste verwijderingsmethodiek. Ook kunnen wij de gevel conserveren door er een extra beschermlaag op aan te brengen, zodat graffiti in de toekomst beter kan worden verwijderd.

Heveto glas- en gevelreinigingsbedrijf
Weide 36
4206 CJ Gorinchem

t. 0183 - 61 54 14
e. info@heveto.nl

Neem contact op met ons

Heveto: voor uw totale gevelonderhoud

Heveto is meer dan alleen een glas- en gevelreinigingsbedrijf. Wij dragen zorg voor de complete buitenschil van uw bedrijfspand. Ook kunt u als particulier bij ons terecht voor gevelonderhoud, gevelrenovatie, glasbewassing en glasherstel.

© 2018 - 2020 | Gemaakt met door COMMPRO