Werken bij Heveto

Fulltime B2B Account Manager – Gorinchem

Heveto is meer dan alleen een gespecialiseerd glas- en gevelreinigingsbedrijf. Wij dragen zorg voor de complete buitenschil van bedrijfspanden. Daarnaast kunnen particulieren ook bij ons terecht voor gevelonderhoud, gevelrenovatie, glasbewassing, glasherstel en raamfolie. Wij hebben een 2-hoofdige directie en je rapporteert direct aan de commercieel directeur.

Functieomschrijving

Als B2B Account manager bij Heveto ben je onderdeel van een ambitieus en groeiend bedrijf. Je hebt een belangrijke rol in ons bedrijfsproces. Het is een zelfstandige functie waarin je onderdeel bent van het verkoopteam. Technisch word je bijgestaan door de projectleiding en je glazenwassers- en gevelreinigings collega’s.

De werkzaamheden zullen bestaan uit onderhouden van bestaande klanten en het werven van nieuwe zakelijke klanten. Daarnaast hou jij je bezig met genereren van omzet door relatiemanagement werving van nieuwe klanten, aanbevelen van (nieuwe) producten en het plannen en ontwikkelen van kansen in de markt.

Hoofd-taken:

Verantwoordelijkheden:

Je beschikt over de volgende kwaliteiten:

Wat bieden wij op basis van een 38-urige werkweek (fulltime):

Ben je naar aanleiding van deze vacature nieuwsgierig geworden naar wat wij jou te bieden hebben en woon je op een redelijke reisafstand van Gorinchem?

Richt je sollicitatie aan Heveto B.V. ter attentie van R. Groenen via sollicitatie@heveto.nl tel.: 0183-615414

© 2018 - 2024 | Gemaakt met door COMMPRO