Zelfverklaring

Hierbij verklaren ondergetekenden, namens Heveto B.V., de Code 'Verantwoordelijk Marktgedrag in de schoonmaak- en glazenwassersbranche' te onderschrijven en toe te passen binnen haar organisatie.

Om de visie en de uitgangspunten van de code 'Verantwoordelijk Marktgedrag' te realiseren, worden door de organisatie inspanningen geleverd op het gebied van goed opdrachtgeverschap, werkgeverschap en opdrachtnemerschap.

Van de doelstellingen voor 2017 heeft Heveto in haar organisatie de volgende resultaten geboekt:

  • Continuering van het OSB-Keurmerk en continuering van haar inschrijving in het Register Normering Arbeid.
  • Continuering van het VCA:2008 5.1 certificaat.
  • Certificaat 'Bediener voor hoogwerkers' door ca. 80% van de medewerkers behaald. Verbetering van efficiency op de werkvloer, 'In één keer goed' door voorafjuiste instructie te geven en goede middelen te verstrekken aan de uitvoerende medewerkers.

Naast de uitgangspunten voor goed werkgever- en opdrachtnemerschap, welke gevormd worden door zorgvuldig, sociaal, transparant en controleerbaar zijn, zijn speerpunten voor 2018:

  • Continuering certificaten en inschrijvingen; OSB-Keurmerk, NEN-4400-1 en VCA*.
  • Doorgaan met verbetering van efficiency op de werkvloer; 'In één keer goed' door medewerkers vóóraf te instrueren over het gebruik van juiste middelen en hulpmiddelen.
  • In het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen aandacht blijven houden voor verdere uitbouw van gebruik van milieu vriendelijke reinigingsmiddelen.

Onze visie zal gericht blijven op het behouden van een goede organisatie van arbeidsvoorwaarden, arbeidsinhoud en arbeidsomstandigheden voor de hele keten.

Heveto glas- en gevelonderhoud
Weide 36
4206 CJ Gorinchem

t. 0183 - 61 54 14
e. info@heveto.nl

Neem contact op met ons

Heveto: voor uw totale gevelonderhoud

Heveto is meer dan alleen een glas- en gevelreinigingsbedrijf. Wij dragen zorg voor de complete buitenschil van uw bedrijfspand. Ook kunt u als particulier bij ons terecht voor gevelonderhoud, gevelrenovatie, glasbewassing en glasherstel.

© 2018 - 2020 | Gemaakt met door COMMPRO