Wij als gecertificeerd raamfoliedealer bieden u de perfecte oplossing op het gebied van warmtewering, energiebesparing, privacy, veiligheid, isolatie, inbraak en graffiti. Combinaties van deze oplossingen zijn ook leverbaar. Door onze ervaring en uitgebreide kennis bent u gegarandeerd van een goed advies en een passende oplossing zonder risico’s voor uw glas. Hierdoor kunt u nog jarenlang, onbezorgd van uw investering genieten. En 10 jaar lang volledige garantie van het 3M raamfolie.


Download hier onze 3M brochure

Warmtewerende folies

Warmtewerende folies

3M™ is de uitvinder van de zonwerende en warmtewerende raamfolies. Met onze raamfolies realiseert u een optimaal klimaat en lagere koelkosten. Uw productiviteit neemt hierdoor toe en uw energieverbruik/CO-2 uitstoot neemt hierdoor af.

Veiligheidsfolies

Veiligheidsfolies

3M™ levert sinds jaren de meest innovatieve veiligheidsfolies. Explosiewering, inbraakvertraging of het voorkomen van glassplinters. Met meer dan 10 verschillende varianten kan aan de hoogste eisen worden voldaan.

Isolerende folies

Isolerende folies

Slimmere ramen bieden meer comfort. De 3M™ Thinsulate raamfolie levert op enkel glas tot wel 40% verbetering van de isolatiewaarde. Deze hybride folie houdt in de zomer de warmte zoveel mogelijk buiten.

Privacy folies

Privacy folies

Ter voorkoming van inkijk zijn de mogelijkheden met 3M™ inkijkwerende folies ongelimiteerd. Uw eigen ontwerp, de 3M™ Fasara van polyester of een eenvoudige melkglasfolie. Met al deze oplossingen ontneemt u wel het zicht maar niet het licht.

Heveto glas- en gevelreinigingsbedrijf
Weide 36
4206 CJ Gorinchem

t. 0183 - 61 54 14
e. info@heveto.nl

Neem contact op met ons

Heveto: voor uw totale gevelonderhoud

Heveto is meer dan alleen een glas- en gevelreinigingsbedrijf. Wij dragen zorg voor de complete buitenschil van uw bedrijfspand. Ook kunt u als particulier bij ons terecht voor gevelonderhoud, gevelrenovatie, glasbewassing en glasherstel.

© 2018 - 2020 | Gemaakt met door COMMPRO