Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Bij Heveto hechten we aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het beste bewijs is het feit dat we al sinds 2009 die verantwoordelijkheid zwart op wit zetten: in ons maatschappelijk verslag. We vinden het belangrijk om niet alleen over MVO te praten, maar het vooral te doen. Op elk front. Bij alle toepassingen die we gebruiken staat het milieu bij ons voorop.

Zo vangen wij niet alleen ons afvalwater op, maar recyclen dit om weer te kunnen gebruiken. Onze auto's en ons materieel, zoals hogedrukreinigers worden zorgvuldig geselecteerd op milieubelasting. Wij gebruiken ook pH-neutrale en biologisch afbreekbare producten en een deel van onze winst winst reserveren wij voor voor de sponsoring van goede doelen.

               

Voor onze medewerkers willen we een goed werkgever zijn, van een optimaal arbobeleid tot en met bedrijfsfitness. Goede doelen kunnen regelmatig op onze ondersteuning rekenen. De betrokkenheid van onze medewerkers bij het bedrijf wordt gestimuleerd door een open bedrijfscultuur, met veel zelfstandigheid en de mogelijkheid tot persoonlijke ontwikkeling.  

Heveto glas- en gevelonderhoud
Weide 36
4206 CJ Gorinchem

t. 0183 - 61 54 14
e. info@heveto.nl

Neem contact op met ons

Heveto: voor uw totale gevelonderhoud

Heveto is meer dan alleen een glas- en gevelreinigingsbedrijf. Wij dragen zorg voor de complete buitenschil van uw bedrijfspand. Ook kunt u als particulier bij ons terecht voor gevelonderhoud, gevelrenovatie, glasbewassing en glasherstel.

© 2018 - 2020 | Gemaakt met door COMMPRO